Skøntegning Illustrationer til power point præsentationer, produkttegninger og lignenede Statiske hjemmesider og visitkort på nettet Videnskabelige og tekniske illustrationer, skematiske tegninger, diagrammer og eksploderede views Efterbearbejdening af billeder, tilvirkning og justering af power point præsentationer, tavler og skilte, grafisk konsultation, o.s.v.
Grafiske elementer og logoer udført som skalérbar vektorgrafik, typisk i .ai, .pdf eller .eps formaterne. Grafiske elementer og logoer bruges gerne i hjemmesidegrafik, brevhoveder og andet repræsentativt materiale, samt for eksempel til mærkater til biler og forretningsfacader. Motiver er gerne stiliserede i deres udtryk og har rene farveflader, men kan være meget detaljerede, som vist nedenfor. Vektorgrafik er matematisk defineret og består af en serie forankringspunker med kurver i mellem, som betyder at vektorgrafik så at sige har "uendelig opløsning", hvilket vil sige, at man kan blæse vektorgrafik op til en vilkårlig størrelse, uden at motivet mister skarphed.

Logo for Grains and Grapes.

Moderniseret version af rundt segl for Sorø Akademi.

Våbenskjold for Sorø Akademi.

Statssegl til fiktiv bananrepublik.

Logo for Center for Models of Life.

Logo for Undervisningsfysik.
Rune Midjord Nielsen    •    Vodroffs Tværgade 5B, 5. sal, dør 187    •    1909 Frederiksberg C    •    CVR.nr: 30 39 36 43    •    info@illugraf.dk
All content © copyright Illugraf.dk. All rights reserved.