Skøntegning Illustrationer til power point præsentationer, produkttegninger og lignenede Statiske hjemmesider og visitkort på nettet Videnskabelige og tekniske illustrationer, skematiske tegninger, diagrammer og eksploderede views Efterbearbejdening af billeder, tilvirkning og justering af power point præsentationer, tavler og skilte, grafisk konsultation, o.s.v.
Udover de store kategorier, så påtager jeg mig også gerne alle typer af grafisk efterbearbejdning. Dette kan være opsætning eller justering af Power Point præsentationer, så de fremstår stringent og professionelt. Det være kan justering af farvebalance, skarphed og kontrast i billeder. Fritlægning af objekter i billeder til brug i produktspots. Opsætning af foldere og brochurer i Indesign. Udforming og tilvirkning af titler, grafiske elementer og billeder til content management systemer (CMS'er). Udformning og tilvirkning af skilte og tavler til kontorbrug eller butiksfacader. Og så videre. Med andre ord, det man forbinder med typisk A.D. assistent arbejde.

Konsultation i tolkning af designmanual. Har I problemer med at forstå jeres designmanual i forbindelse med udarbejdelse af repræsentativt materiale, f.eks. at finde den officielle skrifttype eller de korrekte logofarver til henholdvis tryk og web, så kan jeg også bistå med at forklare hvordan manualen skal tolkes og/eller finde de ønskede oplysninger.

Udarbejdelse af Power Point præsentationer. De to præsentationer blev oprindeligt indleveret som godt slidte overheads, hvor graferne var fremhævet med markers. Da de originale grafer ikke længere var tilgængelige, blev overheadsne scannet og renset i Photoshop, hvorefter graferne blev indfarvet digitalt. Derefter blev de sat op i en master, formlerne blev spredt ud over flere slides for overskuelighed og endelig blev der sat en forside og bagside på.
Rune Midjord Nielsen    •    Vodroffs Tværgade 5B, 5. sal, dør 187    •    1909 Frederiksberg C    •    CVR.nr: 30 39 36 43    •    info@illugraf.dk
All content © copyright Illugraf.dk. All rights reserved.