Skøntegning Illustrationer til power point præsentationer, produkttegninger og lignenede Statiske hjemmesider og visitkort på nettet Videnskabelige og tekniske illustrationer, skematiske tegninger, diagrammer og eksploderede views Efterbearbejdening af billeder, tilvirkning og justering af power point præsentationer, tavler og skilte, grafisk konsultation, o.s.v.
Grafik til og opsætning af statiske hjemmesider og visitkort på nettet. Statiske hjemmesider er hjemmesider, der bag den side man ser på skærmen, ikke er koplet op til yderligere systemer, såsom content management systemer (CMS), databaser, brugerdefineret indhold eller online-betalingssystemer. Statiske hjemmesider betyder til gengæld ikke dårligere grafik, og de har alle de almindeligt kendte effekter, som gif-animationer og roll-over knapper (som i navigationslinien på denne side). Statiske hjemmesider er velegnede til personlige hjemmesider, småforretninger, foreninger og som midlertidige sider for større websites, når der af den ene eller den anden grund kræves en "filler". Derudover kan jeg naturligvis også tilvirke alle former for grafiske stumper til eksisterende hjemmesider, som for eksempel titelbilleder og anden grafik til CMS'er.

Egen hjemmeside. Lavet for at være så enkel som muligt teknisk, så siden fungere på alle platforme – og grafisk, så siden ikke forstyrrer eksemplerne på ydelser, men stadig er interessant at se på. Specielt var idéen at blande de håndtegnede/røde elementer med de skarpe grafiske/sorte elementer i både logo og grafiske elementer, for at repræsentere henholdsvis illustration og grafik.

Fuld hjemmeside for oceanograf Niels Kristian Højerslev, Københavns Universitet. Idé, grafik og opsætning af undertegnede. Specielt var idéen at bruge håndtegnede elementer i grafikken, for at give følelsen af gamle håndtegnede videnskabelige illustrationer, samt at bruge kundens billeder fra hans mange ekspeditioner, for at gengive følelsen og oplevelsen af eventyr og opdagelse.

Simpel hjemmeside, hvad man kan kalde for et visitkort på nettet, for enkeltmandsfirmaet Undervisningsfysik. Grafik og opsætning af undertegnede.

Hjemmeside for forskningscentret Center for Models of Life, Københavns Universitet. Logo, grafik og layout af undertegnede, HTML-opsætningen er dog gjort af kunden selv.
Rune Midjord Nielsen    •    Vodroffs Tværgade 5B, 5. sal, dør 187    •    1909 Frederiksberg C    •    CVR.nr: 30 39 36 43    •    info@illugraf.dk
All content © copyright Illugraf.dk. All rights reserved.