Skøntegning Illustrationer til power point præsentationer, produkttegninger og lignenede Statiske hjemmesider og visitkort på nettet Videnskabelige og tekniske illustrationer, skematiske tegninger, diagrammer og eksploderede views Efterbearbejdening af billeder, tilvirkning og justering af power point præsentationer, tavler og skilte, grafisk konsultation, o.s.v.
Hurtigtegnede illustrationer til brug i kundepræsentationer og mindre poleret materiale, som for eksempel brugsanvisninger eller mini-reklamer på kartoner og emballager. Hurtigtegninger er dog ofte også anvendelige som enkle illustrationer i bøger og brochurer, og det er ikke fordi kvaliteten er lavere, men fokus ligger på hurtighed, og stilen er mere naturalistisk og som regel mindre detaljeret i sit udtryk. Derudover tegner jeg også storyboards. Tegningerne er som regel i ren sortstreg eller farvelagt med tusch, og tegnes typisk direkte med en blækpen for at minimere tidsforbruget. Fejl rettes gerne med frie mængder af rettelak, fordi hurtigtegninger langt oftest bruges digitalt. Tegninger som de nedenstående tager gerne mellem en halv og en hel time per tegning, afhængigt af ønsket detaljeniveau og farvelægning, og afregnes per halve time.

Detaljerede hurtigtegninger af meget forskelligartede motiver, hhv.: kundernes billede af en virksomhed som konklusionen på en endt kundeundersøgelse, butiksrudeopstilling som del af en større kampagne (én ud af 20-30 illustrationer til opgaven), og en tunfisk (!)

Visualisering af de fundne demografier i forbindelse med konklusionen på en markedsundersøgelse for et stort dansk forsikringsfirma (tre demografier ud af i alt 10-15 illustrationer til opgaven).

Produkttegninger til præsentation af kampagnekoncept for et tobaksfirma (én gruppe af produkter ud af i alt 60-80 illustrationer til opgaven).

Situationstegninger i sort streg, hvor vægten lå på at vise dynamikken mellem mennesker, til præsentation af kampagnekoncept for et stort dansk IT-firma (tre situationer ud af i alt 10-20 illustrationer til opgaven).
Rune Midjord Nielsen    •    Vodroffs Tværgade 5B, 5. sal, dør 187    •    1909 Frederiksberg C    •    CVR.nr: 30 39 36 43    •    info@illugraf.dk
All content © copyright Illugraf.dk. All rights reserved.